بازرگانی

این شرکت سازمان ملل می‌گوید هزینه‌های وعده‌های غذایی سالانه 20.7 درصد افزایش می‌یابد تا در گزارش مازاد در فوریه لحاظ شود.

رم، 4 مارس (رویترز) – (این مقاله 4 مارس درصد تغییر عنوان و پاراگراف اول را در سال به 20.7٪ از 24.1٪ پس از صدور اصلاحیه رسمی فائو اصلاح می کند)

یک شرکت غذای سازمان ملل در روز جمعه اعلام کرد که هزینه‌های وعده‌های غذایی در سراسر جهان در ماه فوریه به سطح بسیار بالایی رسید که منجر به افزایش روغن‌های گیاهی و محصولات لبنی شد که 20.7 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافت.

شاخص ارزش وعده غذایی گروه وعده های غذایی و کشاورزی (FAO) که احتمالاً بیشتر مواد غذایی فروخته شده در سراسر جهان را ردیابی می کند، در ماه گذشته به طور میانگین 140.7 فاکتور را نشان می دهد، در حالی که در ژانویه 135.4 بازنگری شده بود. این یافته قبلاً 135.7 گزارش شده بود.

اکنون برای دسترسی نامحدود رایگان به رویترز.com ثبت نام کنید

ثبت نام

هزینه های بالاتر وعده های غذایی به افزایش بیشتر تورم کمک کرد زیرا اقتصادها پس از فاجعه کرونا بهبود یافتند و فائو هشدار داد که قیمت های بالاتر جمعیت فقیرتر را در کشورهای وابسته به واردات در معرض خطر قرار می دهد.

اوپالی گالکتی آراچیلاج، اقتصاددان فائو، ملاحظاتی را در مورد شرایط رو به رشد و فرصت های صادراتی ارائه کرد که تنها بخشی از توضیح افزایش هزینه های غذا در جهان بود.

وی گفت: «فشار بیشتری بر تورم ارزش کنجاله ناشی از تولید کنجاله های خارجی به ویژه در بخش انرژی، کود و خوراک است.» همه این عناصر باعث کاهش حاشیه درآمد تولیدکنندگان کنجاله شده و آنها را از سرمایه گذاری و افزایش تولید منصرف می کند.»

اطلاعات گزارش فوریه عمدتاً قبل از حمله روسیه به اوکراین جمع آوری شده بود. توجه به تنش‌ها در منطقه دریای سیاه حتی قبل از شروع خشونت‌ها بر بازارهای کشاورزی سنگینی می‌کند، اما تحلیلگران هشدار می‌دهند که طولانی‌مدت مبارزه می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی بر صادرات غلات داشته باشد. علاوه بر این مطالعه کنید

فائو اعلام کرد که شاخص روغن نباتی آن در ماه فوریه 8.5 درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت تا گزارش دیگری برای افزایش بیش از حد، که ناشی از افزایش هزینه روغن نخل، سویا و آفتابگردان است، اضافه کند. اوکراین و روسیه حدود 80 درصد از صادرات روغن آفتابگردان جهان را تشکیل می دهند.

شاخص ارزش غلات 3.0 درصد در طول ماه افزایش یافت، به طوری که هزینه ذرت 5.1 درصد و قیمت گندم 2.1 درصد افزایش یافت که تا حد زیادی منعکس کننده عدم اطمینان در مورد عرضه جهانی از بنادر دریای سیاه است. علاوه بر این مطالعه کنید

شاخص ارزش لبنیات فائو 6.4 درصد افزایش یافت، که ششمین افزایش متوالی ماه به ماه است که به دلیل عرضه محدود جهانی حمایت می شود، در حالی که قیمت گوشت در فوریه 1.1 درصد افزایش یافت.

در مقابل، شکر با کاهش 1.9 درصدی نسبت به ماه قبل، تنها شاخص واقعی بود که تا حدی به دلیل چشم‌انداز تولید مطلوب برای صادرکنندگان عمده در هند و تایلند بود.

فائو همچنین اولین پیش بینی تولید غلات خود را برای سال 2022 منتشر کرد، جایی که تولید جهانی گندم از 775.4 میلیون تن در سال 2021 به 790 میلیون تن افزایش یافت که تا حدی به لطف امید به برداشت بیش از حد و کاشت فشرده در کانادا، ایالات متحده و آسیا است.

با این حال، این شرکت سازمان ملل هشدار داده است که پیش‌بینی‌هایش تأثیر بالقوه نبرد بین روسیه و اوکراین را در نظر نمی‌گیرد.

فائو گفت که پیش بینی می شود تولید ذرت در آرژانتین و برزیل در سال 2022 بسیار بالاتر از حد متوسط ​​باشد، به ویژه در برزیل، جایی که گزارش شده است که برداشت ذرت به بیش از 112 میلیون تن رسیده است.

پیش بینی می شود مصرف غلات در سراسر جهان در سال 2021/22 نسبت به سال 2020/21 1.5 درصد افزایش یابد و به 2.802 میلیارد تن برسد. پیش‌بینی فائو برای سهم جهانی غلات تا پایان فصل 2022، 836 میلیون تن بود.

اکنون برای دسترسی نامحدود رایگان به رویترز.com ثبت نام کنید

ثبت نام

اصلاح شده توسط کریسپیان بالمر

الزامات ما: ایمان تامسون رویترز.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا